Har ni tänkt på att det blir mörkt så otroligt tidigt på dagarna nu? Det känns knappt som att solen hinner titta fram innan det blir mörkt igen, vilket jag den senaste tiden tyckt vart lite jobbigt. Inte bara för att jag känner mig tröttare, utan även när det kommer till bilkörning i mörkret. När man som jag gör, bor ute på landet, ställer det höga krav på god sikt för att hålla sig säker i trafiken. Det har väl inte undgått någon att det över lag är sämre väglag och hög risk för vilddjur på landsvägar.

Rusta din bil med en led ramp från Lyson

Med tanke på att de flesta landsvägar inte heller är upplysta med gatlampor, krävs det att din bil är rustad med bra belysning. Jag klickade för ett tag sedan hem en led ramp och monterade på min bil och har sedan dess märkt av en så stor skillnad när jag är ute och kör. Beställ en led ramp från Lyson om du känner igen dig, det är mitt stora tips till dig. På Lyson hittar man massvis med olika led ramper i olika styrkor och utföranden och om man känner sig osäker på vilken man skall ha till just sin bil, vill jag varmt rekommendera att kontakta deras kundtjänst som jag alltid upplever är lika hjälpsamma och trevliga. Dom kommer hjälpa dig att hitta rätt ramp till din bil.

Försök att montera rampen på egen hand innan du lämnar bilen till en verkstad

Att montera led rampen är också enklare än vad man kan tro, men om man skulle känna sig osäker finns det mängder av tips, instruktioner och videoklipp på nätet som man kan titta på. Jag tycker gott det är värt att göra ett försök i alla fall, man kan verkligen spara in på onödiga verkstadskostnader. Unna dig extra bra sikt nu under vinterhalvåret och beställ en led ramp från Lyson.