När jag köpte min första bil på nittiotalet så var det självklart en Audi, en svart Audi Avant 100 Quattro. 150 hästar är kanske inte så mycket nuförtiden men jäklars vad den gick! Jag älskade den bilen över allt annat, som man kanske gör när man är kille i 20-årsåldern och föredrar bilar framför tjejer (i alla fall ett tag till). Allt var perfekt med den bilen och jag köpte den när den bara gått några tusen mil. Det är den absolut bästa bilen jag någonsin har ägt, kanske är jag lite sentimental nu med eftersom det var min allra första egna bil och av ett bilmärke som alla på den tiden ville äga.

Audi & reservdelar

Jag minns det som igår när jag snackade med mina polare om att köpa mig en Audi, och på den tiden var en Audi Avant Quattro värsta lyxbilen så jag tror att dom var väldigt avundsjuka. Deras svar på min kärlek till Audi var att ”jag skulle aldrig köpa en bil med så dyra reservdelar”, vilket jag personligen inte har märkt av. Att dom skulle vara så fruktansvärt mycket dyrare än andra kända märken som Volvo, BMW, Volkswagen, Mercedes och så vidare. Men jag tror att det var deras sätt att hantera att just JAG faktiskt skulle köpa en bil som dom bara drömde om.

En gång Audi – alltid Audi

Jag kan erkänna att jag en gång i mitt liv faktiskt varit otrogen och jag skäms otroligt mycket över detta. Under tvåtusentalet närmare bestämt runt 2007, fick jag plötsligt för mig att jag skulle köpa en Volvo V50. Jag hade sett en riktigt välutrustad snygg svart Volvo hos vår lokala bilförsäljare och jag bestämde mig hastigt och lustigt att slå till. Det gör jag aldrig mer om!! En gång Audi, alltid Audi. Jag hade alla problem du kan tänka dig med den j..la Volvon, så efter ett år av bara onödiga kostnader för reparationer så sålde jag skiten och köpte mig en …. AUDI.